Hans Anders biedt privé-afspraken voor klanten

Verantwoord en veilig oogmeten én bril kiezen in alle vestigingen

hans-anders.jpg
  • jpg

Gorinchem, 15 mei 2020 - Optiekketen Hans Anders biedt in alle vestigingen de mogelijkheid om privé-afspraken te maken op een rustig moment. Zo kunnen ook speciale doelgroepen, zoals ouderen of mensen met een zwakke gezondheid op een veilige en verantwoorde manier worden geholpen bij een oogmeting en het uitkiezen van een nieuwe bril. De afspraken kunnen in iedere winkel worden gemaakt, buiten de reguliere openingstijden.

Hans Anders vindt het belangrijk dat iedereen in deze lastige tijden kan worden geholpen met professionele oogmetingen en een brede en betaalbare collectie brillen. Dat geldt zeker voor mensen die door hun kwetsbaarheid momenteel nauwelijks uit de huiselijke omgeving durven te komen. Voor deze mensen bieden privé-afspraken een welkome oplossing. Zij worden in de winkel geholpen zonder andere klanten, door één medewerker. Zo houdt Hans Anders ook voor deze groep klanten oogzorg van hoge kwaliteit veilig bereikbaar en betaalbaar.

Vanzelfsprekend is het belangrijk dat zowel klanten als medewerkers in de winkels bij ieder bezoek en op welk tijdstip dan ook zo veilig mogelijk zijn. Iedereen wil tenslotte met een gerust hart kunnen winkelen. Hans Anders heeft daarvoor strikte maatregelen genomen Met de mogelijkheid van privé-afspraken gaat Hans Anders net een stapje verder.

Natuurlijk mogen zowel medewerkers van Hans Anders als klanten de winkel niet bezoeken indien zij klachten hebben die corona-gerelateerd kunnen zijn, zoals verkoudheid of koorts. Daarnaast mag één klant met maximaal één begeleider per medewerker de winkel betreden. Binnen de winkel worden maximale hygiëne- en veiligheidsmaatregelen genomen. Het winkelpersoneel is daarin grondig getraind en helpt klanten daarbij. Zo kunnen de winkels een zo veilig mogelijke omgeving blijven, voor klanten en medewerkers, waarbinnen alle RIVM-richtlijnen worden gerespecteerd.

Klanten die daarvoor in aanmerking komen kunnen een privé-afspraak maken door het formulier op www.hansanders.nl/prive-shoppen in te vullen of te bellen met 088-2745536 (lokaal tarief), tussen 9.00 en 18.00 uur.

===

Bijlage:

Foto van Hans Anders vestiging met aangepaste inrichting.

  • jpg

Note voor de redactie:

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Michael Renssen van communicatiebureau Value@Stake, telefoon: 0657 940 256, e-mail: mrenssen@valueatstake.nl

Over Hans Anders

Hans Anders is de één van de bekendste optische retailers en volume-marktleider in Nederland en België. De keten maakt oog- en hoorzorg van goede kwaliteit betaalbaar voor iedereen. De keten is opgericht in 1982 en is een toonaangevende, value-for-money retailer met meer dan 400 winkels in Nederland en België.

40 jaar geleden transformeerde Hans Anders de optieksector in Nederland door het radicaal anders te doen en kwaliteitsbrillen voor verbazend lage prijzen te introduceren. Het bedrijf veroorzaakte daarmee een revolutie in de brillenmarkt. Tegenwoordig biedt Hans Anders een scala aan private label en merkbrillen, hoortoestellen, contactlenzen en zonnebrillen van hoge kwaliteit en vakkundige oog- en hoorzorg; nog altijd tegen de beste prijzen in de markt.

Maar liefst één op de drie brillen in Nederland en België is gekocht bij Hans Anders. Het bedrijf was én is toonaangevend in propositie ontwikkeling: het aanbieden van hoortoestellen naast brillen en lenzen, het unieke Bril Totaal Plan, de eerste brillen webshop. Anno 2021 is Hans Anders koploper in digitalisering en omnichannel-retail. Zo houdt Hans Anders zijn disruptieve heritage met méér dan 400 winkels in Nederland en België springlevend.

Gerelateerde onderwerpen