Hans Anders ‘Beste winkelketen Audiciens van Nederland en België’

Hans Anders is tijdens het Retail Outlook Event uitgeroepen tot Beste winkelketen van Nederland én Beste winkelketen van België in de categorie Audiciens. Volgens de Nederlandse en Belgische consumenten is Hans Anders daarmee de allerbeste winkelketen op het gebied van hoorzorg. De Awards worden jaarlijks in beide landen uitgereikt aan de winkelketen die binnen zijn categorie de hoogste waardering krijgt van de consument. Honderdduizenden consumenten gaven gehoor aan de oproep om uit een breed scala van retailers hun favoriete winkelketens en webshops te kiezen. Daarbij beoordeelden ze retailers op prijs, assortiment, betrouwbaarheid, service en kwaliteit.

1600873939347.jpg
  • jpg

Pluim op de hoed

“Deze prijs bewijst dat we -naast uitstekende oogzorg- ook de expertise in huis hebben om klanten de beste hoorzorg te leveren.” aldus Angeli Engels, directeur Audio van Hans Anders. We hebben gediplomeerde audiciens, A-merk hoortoestellen van topleveranciers en afspraken met alle zorgverzekeraars. En dat alles tegen de beste prijzen in de markt en altijd dichtbij voor onze klanten, door het grote aantal winkels in Nederland en België. Dat dat door onze klanten wordt gewaardeerd, toont deze prijs aan. Ik ben extra blij met deze prijs omdat lang niet iedereen weet dat Hans Anders hoorzorg biedt. Terwijl we dat al 20 jaar doen in onze winkels. Deze onderscheidingen brengen hier hopelijk snel verandering in.”

Bart van den Nieuwenhof, CEO van de Hans Anders Groep voegt daar aan toe: “Vanwege de toenemende vergrijzing van de bevolking is de hoorzorgmarkt voor Hans Anders een belangrijke groeimarkt . Daarbij komt dat het steeds meer geaccepteerd is om tijdig een (vaak onzichtbaar) hoortoestel aan te schaffen. We zien de prijs als een enorme erkenning van het feit dat Hans Anders in de afgelopen jaren veel tijd, energie en aandacht heeft geïnvesteerd in het verder verhogen van de kwaliteit van onze winkels en onze hoorzorg, die nu dus tot de beste van Nederland én België is gekozen. Een dubbele dikke pluim op de hoed van onze audiciens. Het mooie is; we zijn er nog niet. We werken met een dedicated team eraan om nóg beter te worden, met innovatieve producten, maar zeker ook in omnichannel dienstverlening naar onze klanten. Zodat we onze klanten nog beter kunnen helpen met begeleiden bij goed horen, waar en wanneer zij willen.”

Toegankelijke en betaalbare oog- en hoorzorg

Hans Anders staat voor het toegankelijk maken van betaalbare oog- en hoorzorg voor iedereen. In 1999 is Hans Anders gestart met het aanmeten van hoortoestellen. Nu, ruim 20 jaar later, biedt Hans Anders in Nederland en België hoorzorg aan in 170 winkels. Hans Anders werkt uitsluitend met gediplomeerde en StAr-geregistreerde audiciens.

Over Hans Anders

Hans Anders is de één van de bekendste optische retailers en volume-marktleider in Nederland en België. De keten maakt oog- en hoorzorg van goede kwaliteit betaalbaar voor iedereen. De keten is opgericht in 1982 en is een toonaangevende, value-for-money retailer met meer dan 400 winkels in Nederland en België.

40 jaar geleden transformeerde Hans Anders de optieksector in Nederland door het radicaal anders te doen en kwaliteitsbrillen voor verbazend lage prijzen te introduceren. Het bedrijf veroorzaakte daarmee een revolutie in de brillenmarkt. Tegenwoordig biedt Hans Anders een scala aan private label en merkbrillen, hoortoestellen, contactlenzen en zonnebrillen van hoge kwaliteit en vakkundige oog- en hoorzorg; nog altijd tegen de beste prijzen in de markt.

Maar liefst één op de drie brillen in Nederland en België is gekocht bij Hans Anders. Het bedrijf was én is toonaangevend in propositie ontwikkeling: het aanbieden van hoortoestellen naast brillen en lenzen, het unieke Bril Totaal Plan, de eerste brillen webshop. Anno 2021 is Hans Anders koploper in digitalisering en omnichannel-retail. Zo houdt Hans Anders zijn disruptieve heritage met méér dan 400 winkels in Nederland en België springlevend.

Perscontacten