Optiekketen Hans Anders opent nieuwe winkel in Diepenbeek (België)

Hasselt (BE) , 11 december 2020 – Optiekketen Hans Anders opent in Diepenbeek de deuren van een nieuwe winkel op de Wijkstraat 43. Zo ijvert de keten ook in tijden van Corona voor kwaliteitsbrillen voor een eerlijke prijs. Klanten worden vanaf woensdag 23 december ontvangen in een ruime winkel voorzien van een eigentijdse inrichting voor hun brilmonturen, brilglazen en contactlenzen.

In de nieuwe winkel is er volop ruimte voor Hans Anders om een brede selectie monturen van de huiscollectie tegen een vaste lage prijs te presenteren. Maar ook vindt men in de winkel merkmonturen tegen scherpe prijzen.  Zo hebben klanten een keuze uit de nieuwste collecties van internationale topmerken als Nike, Tommy Hilfiger, Ray-Ban®, Vogue, Ted Baker en Calvin Klein Jeans.

1608723518739.jpg
  • jpg

Feestelijke opening Hans Anders winkel Diepenbeek

Verantwoord winkelen

Vestigingsmanager Dorien Stoelen: “In tijden van Corona vinden we het belangrijk dat we onze klanten op een verantwoorde manier kunnen ontvangen. We werken met een strikt protocol en de grootste hygiënemaatregelen om ervoor te zorgen dat iedereen veilig kan komen winkelen. Bovendien vragen we onze klanten om zoveel mogelijk een afspraak te maken via de hansanders.be/diepenbeek.”

 

Winkelteam

Het winkelteam bestaat uit vakkundige opticiens en verkoopmedewerkers. Hierdoor kunnen klanten rekenen op deskundig advies om optimaal te zien. Het winkelteam is erg blij met de nieuwe winkel: “Onze nieuwe winkel ligt centraal en is voor iedereen goed bereikbaar. Bovendien kunnen onze klanten goed parkeren voor de deur. Onze winkel heeft een uitnodigende en toegankelijke uitstraling en is voorzien van de nieuwste apparatuur en de nieuwste collecties. Zo kunnen we onze klanten niet alleen de beste acties maar ook volop inspiratie en deskundige begeleiding bieden.”

 

De nieuwe Hans Anders winkel wordt feestelijk geopend met de populaire actie ‘Gratis Glazen’. Om ervoor te zorgen dat veel klanten gebruik kunnen maken van de actie maar de winkel niet te druk wordt, loopt deze tot en met 16 januari 2021.

 

Openingstijden

Hans Anders Wijkstraat 43, Diepenbeek is open op:

 

Maandag:         gesloten

Dinsdag:          10.00u-12u30 en 13.30u – 18.00u

Woensdag:       10.00u-12u30 en 13.30u – 18.00u

Donderdag:      10.00u-12u30 en 13.30u – 18.00u

Vrijdag:            10.00u-12u30 en 13.30u – 18.00u

Zaterdag:         10.00u-12u30 en 13.30u – 18.00u

Zondag:           gesloten

 

Over Hans Anders

Hans Anders is de één van de bekendste optische retailers en volume-marktleider in Nederland en België. De keten maakt oog- en hoorzorg van goede kwaliteit betaalbaar voor iedereen. De keten is opgericht in 1982 en is een toonaangevende, value-for-money retailer met meer dan 400 winkels in Nederland en België.

40 jaar geleden transformeerde Hans Anders de optieksector in Nederland door het radicaal anders te doen en kwaliteitsbrillen voor verbazend lage prijzen te introduceren. Het bedrijf veroorzaakte daarmee een revolutie in de brillenmarkt. Tegenwoordig biedt Hans Anders een scala aan private label en merkbrillen, hoortoestellen, contactlenzen en zonnebrillen van hoge kwaliteit en vakkundige oog- en hoorzorg; nog altijd tegen de beste prijzen in de markt.

Maar liefst één op de drie brillen in Nederland en België is gekocht bij Hans Anders. Het bedrijf was én is toonaangevend in propositie ontwikkeling: het aanbieden van hoortoestellen naast brillen en lenzen, het unieke Bril Totaal Plan, de eerste brillen webshop. Anno 2021 is Hans Anders koploper in digitalisering en omnichannel-retail. Zo houdt Hans Anders zijn disruptieve heritage met méér dan 400 winkels in Nederland en België springlevend.

Gerelateerde onderwerpen