Optiekketen Hans Anders opent de deuren van nieuwe winkel in Lochristi

Hasselt, 23 januari 2021 – Op zaterdag 30 januari opent optiekketen Hans Anders een nieuwe winkel op de Antwerpsesteenweg 33. De winkel biedt een groot, actueel assortiment van brilmonturen, glazen, contactlenzen en verzorgingsproducten tegen lage prijzen. Zo maakt de keten haar belofte ‘kwaliteitsbrillen voor een eerlijke prijs’ voortaan ook in Lochristi waar.  

In de nieuwe winkel presenteert Hans Anders een brede selectie monturen van de trendy huiscollectie. Maar ook vindt men in de winkel voordelige merkmonturen. Zo hebben klanten een keuze uit de nieuwste collecties van internationale topmerken als Nike, Tommy Hilfiger, Ray-Ban®, Vogue, Ted Baker en Calvin Klein Jeans.  

 

1612036840439.jpg
  • jpg

Verantwoord winkelen 

Vestigingsmanager Laura van den Bosschele: “Zeker in deze tijd vinden we het belangrijk dat we onze klanten met een gerust gevoel kunnen helpen aan een nieuwe bril. We werken met een strikt protocol en de grootste hygiënemaatregelen om ervoor te zorgen dat iedereen veilig kan komen winkelen. Om de drukte te spreiden, vragen we onze klanten om zoveel mogelijk een afspraak te maken via de hansanders.be/lochristi.

We werken met een strikt protocol en de grootste hygiënemaatregelen om ervoor te zorgen dat iedereen veilig kan komen winkelen. Laura van den Bosschele, storemanager Hans Anders Lochristi

Populaire winkellocatie 

Het winkelteam staat te popelen om de inwoners van Lochristi en omgeving welkom te heten in de nieuwe winkel: “De Antwerpsestraatweg is een populaire winkelstraat; goed bereikbaar met een interessant en gevarieerd winkelaanbod. Bovendien heeft de winkel een parking voor de deur, we weten dat klanten dat erg waarderen. De winkel heeft een uitnodigende en toegankelijke uitstraling en is voorzien van de nieuwste apparatuur en de nieuwste collecties. Zo kunnen we onze klanten naast de beste acties ook volop inspiratie en deskundige begeleiding bieden”.  

 

De winkel in Lochristi is de 137e winkel van Hans Anders in België. Eind vorig jaar opende de keten nog een winkel in Diepenbeek. De opening van deze winkel gaat gepaard met een feestelijke aanbieding: gratis enkelvoudige of multifocale basis glazen bij aankoop van een montuur. Om ervoor te zorgen dat veel klanten gebruik kunnen maken van de actie maar de winkel niet te druk wordt, loopt deze actie nog tot en met 13 februari 2021.  

Favicon for hansanders.be Hans Anders | Ruim aanbod lenzen, brillen, zonnebrillen en hoorapparaten hansanders.be

Over Hans Anders

Hans Anders is de één van de bekendste optische retailers en volume-marktleider in Nederland en België. De keten maakt oog- en hoorzorg van goede kwaliteit betaalbaar voor iedereen. De keten is opgericht in 1982 en is een toonaangevende, value-for-money retailer met meer dan 400 winkels in Nederland en België.

40 jaar geleden transformeerde Hans Anders de optieksector in Nederland door het radicaal anders te doen en kwaliteitsbrillen voor verbazend lage prijzen te introduceren. Het bedrijf veroorzaakte daarmee een revolutie in de brillenmarkt. Tegenwoordig biedt Hans Anders een scala aan private label en merkbrillen, hoortoestellen, contactlenzen en zonnebrillen van hoge kwaliteit en vakkundige oog- en hoorzorg; nog altijd tegen de beste prijzen in de markt.

Maar liefst één op de drie brillen in Nederland en België is gekocht bij Hans Anders. Het bedrijf was én is toonaangevend in propositie ontwikkeling: het aanbieden van hoortoestellen naast brillen en lenzen, het unieke Bril Totaal Plan, de eerste brillen webshop. Anno 2021 is Hans Anders koploper in digitalisering en omnichannel-retail. Zo houdt Hans Anders zijn disruptieve heritage met méér dan 400 winkels in Nederland en België springlevend.

Perscontacten

Gerelateerde onderwerpen