De brillentrends in 2021

Van stoere XXL monturen naar spannende dierenprints

De bril is een niet te missen modeaccessoire. De belangrijkste trend die je in 2021 terugziet zijn oversized monturen. XXL monturen waarmee je een statement maakt en je eigen stijl uitvergroot. Maar de brillenwinkels hangen de komende tijd ook vol met avontuurlijke dierenprints, retro vormen en brillen met een natuurlijke look. De mooiste brillentrends van 2021 op een rijtje.

Groot, groter, grootst

Grote, grove monturen met indrukwekkende lijnen en opvallend materiaalgebruik. Dat geeft een stoere, uitgesproken look. Monturen zijn zowel in donker acetaat als in kleurrijk transparant verkrijgbaar.

trends_chunky newsroom.png
  • png

Beestachtig goed

In fashion zijn dierenprints dit seizoen hot. Maar ook in de montuurcollecties zijn deze prints volop vertegenwoordigd; tijgerprint, slangenmotief, je kunt het zo gek niet bedenken. Ontdek je wilde kant met beestachtig gave monturen. Vanaf 15 maart is de speciale themacollectie ‘Beestachtig Goed’ in alle Nederlandse en Belgische winkels verkrijgbaar.

trends_dierenprint newsroom.png
  • png
Pilotenbril 2.0

De pilotenbril is een echte klassieker en al even niet meer weg te denken, maar met een twist zijn ze nu eleganter dan ooit. Waar we ze voorheen vooral kennen in metaal gaan we zit jaar ook vooral zien in een bijzonder kunststof en acetaat.

trends_aviator newsroom.png
  • png

Retro vormen

Ultieme klassiekers die hipper dan ooit zijn. Laat je gezicht opfleuren door een stralend cat-eye model. Of ga voor een echte sophisticated retro look met een rond of panto montuur. Of je nu van de 50’s, de 60’s of 70’s houdt, dit is hét brillenjaar.

trends_retro newsroom.png
  • png

Hans Anders heeft een voortdurend wisselend assortiment van voordelige eigen merk monturen en de nieuwste collecties van bekende merken als Ray-Ban, Tommy Hilfiger, Lacoste en CK Jeans. Alle monturen zijn online te bekijken en een grote selectie monturen is zelfs direct online te passen via Virtual Try-on.

Wilt u een montuur of verschillende monturen lenen voor een artikel of een fashion productie? Neem dan contact met ons op.

Favicon for hans-anders.pr.co Media kit: Brillentrends 2021 | Hans Anders Newsroom hans-anders.pr.co

Over Hans Anders

Hans Anders is de één van de bekendste optische retailers en volume-marktleider in Nederland en België. De keten maakt oog- en hoorzorg van goede kwaliteit betaalbaar voor iedereen. De keten is opgericht in 1982 en is een toonaangevende, value-for-money retailer met meer dan 400 winkels in Nederland en België.

40 jaar geleden transformeerde Hans Anders de optieksector in Nederland door het radicaal anders te doen en kwaliteitsbrillen voor verbazend lage prijzen te introduceren. Het bedrijf veroorzaakte daarmee een revolutie in de brillenmarkt. Tegenwoordig biedt Hans Anders een scala aan private label en merkbrillen, hoortoestellen, contactlenzen en zonnebrillen van hoge kwaliteit en vakkundige oog- en hoorzorg; nog altijd tegen de beste prijzen in de markt.

Maar liefst één op de drie brillen in Nederland en België is gekocht bij Hans Anders. Het bedrijf was én is toonaangevend in propositie ontwikkeling: het aanbieden van hoortoestellen naast brillen en lenzen, het unieke Bril Totaal Plan, de eerste brillen webshop. Anno 2021 is Hans Anders koploper in digitalisering en omnichannel-retail. Zo houdt Hans Anders zijn disruptieve heritage met méér dan 400 winkels in Nederland en België springlevend.

Perscontacten

Gerelateerde onderwerpen