Hans Anders Retail Group versnelt groei

eyes+more benoemt Ulli Eickmann als nieuwe CEO

De Hans Anders Retail Group kondigt Ulli Eickmann aan als de nieuwe CEO van

eyes + more. Met de komst van de eerste CEO voor eyes + more wil de groep zijn uitbreidingsplannen van de in Hamburg gevestigde optiekketen versnellen.

 

Met zijn jarenlange internationale ervaring in Retail, Marketing en Expansion, neemt Ulli Eickmann nu de positie van CEO van eyes + more over. De afgelopen 5 jaar bekleedde Eickmann de functie van CSO. Vanaf nu zal hij de uitbreiding van de winkels binnen Europa versnellen en samen met zijn team de omnichannel-aanpak voortzetten.

 

‘We zijn erg verheugd om Ulli Eickmann aan boord te hebben als onze nieuwe CEO van eyes + more. Ulli is een ervaren manager die onze visie voor eyes + more deelt en de voortdurende internationale richting zal versterken terwijl hij zich richt op groei ', zegt Bart van den Nieuwenhof, CEO van Hans Anders Retail Group.

 

Optiekketen eyes + more behoort tot Hans Anders Retail Group en werd opgericht in 2005. Het in Hamburg gevestigde bedrijf positioneert brillen als modeaccessoire met een duidelijke all-in prijsstrategie. Momenteel heeft het bedrijf meer dan 240 winkels in Duitsland, Oostenrijk, Nederland en België. Zie www.eyesandmore.com voor meer informatie.

 

Bedrijfscontact

Julia Lukas

eyes + more GmbH ogen

Tel. +49 (0) 172 3133407

j.lukas@eyesandmore.com

Over Hans Anders

Hans Anders is de één van de bekendste optische retailers en volume-marktleider in Nederland en België. De keten maakt oog- en hoorzorg van goede kwaliteit betaalbaar voor iedereen. De keten is opgericht in 1982 en is een toonaangevende, value-for-money retailer met meer dan 400 winkels in Nederland en België.

40 jaar geleden transformeerde Hans Anders de optieksector in Nederland door het radicaal anders te doen en kwaliteitsbrillen voor verbazend lage prijzen te introduceren. Het bedrijf veroorzaakte daarmee een revolutie in de brillenmarkt. Tegenwoordig biedt Hans Anders een scala aan private label en merkbrillen, hoortoestellen, contactlenzen en zonnebrillen van hoge kwaliteit en vakkundige oog- en hoorzorg; nog altijd tegen de beste prijzen in de markt.

Maar liefst één op de drie brillen in Nederland en België is gekocht bij Hans Anders. Het bedrijf was én is toonaangevend in propositie ontwikkeling: het aanbieden van hoortoestellen naast brillen en lenzen, het unieke Bril Totaal Plan, de eerste brillen webshop. Anno 2021 is Hans Anders koploper in digitalisering en omnichannel-retail. Zo houdt Hans Anders zijn disruptieve heritage met méér dan 400 winkels in Nederland en België springlevend.

Perscontacten

Gerelateerde onderwerpen