'Het vinden van de juiste hooroplossing moet ook een leuke ervaring zijn'

Interview Hoordetail met Angeli Engels over hoorzorg bij Hans Anders

Hans Anders is alweer veertig jaar een bekend gezicht in de Nederlandse en inmiddels ook Belgische winkelstraten. Al zullen de mensen op straat de keten al snel associëren met brillen, juist op het gebied van audiologie heeft Hans Anders de laatste jaren een flinke slag gemaakt. Ruim twintig jaar geleden besloot het bedrijf de optiek te combineren met hoorzorg. De groei die Hans Anders in de audiologie doormaakte, werd in september 2020 bekroond met de award voor de Beste winkelketen van Nederland en België in de categorie 'Audiciens'. Angeli Engels, Internatonal Sales Director Audio, vertelt in Hoordetail wat de hoorzorg van Hans Anders definiteert en hoe de keten investeert in de audicien én de klant. Lees het volledige artikel.

Favicon for gpmediavaktijdschriften.nl Hoordetail nr2 2021 Online gpmediavaktijdschriften.nl

small-20201111 Hans Anders audicien 251.jpg
  • jpg

Angeli Engels, International Sales Director Audio Hans Anders.

Over Hans Anders

Hans Anders is de één van de bekendste optische retailers en volume-marktleider in Nederland en België. De keten maakt oog- en hoorzorg van goede kwaliteit betaalbaar voor iedereen. De keten is opgericht in 1982 en is een toonaangevende, value-for-money retailer met meer dan 400 winkels in Nederland en België.

40 jaar geleden transformeerde Hans Anders de optieksector in Nederland door het radicaal anders te doen en kwaliteitsbrillen voor verbazend lage prijzen te introduceren. Het bedrijf veroorzaakte daarmee een revolutie in de brillenmarkt. Tegenwoordig biedt Hans Anders een scala aan private label en merkbrillen, hoortoestellen, contactlenzen en zonnebrillen van hoge kwaliteit en vakkundige oog- en hoorzorg; nog altijd tegen de beste prijzen in de markt.

Maar liefst één op de drie brillen in Nederland en België is gekocht bij Hans Anders. Het bedrijf was én is toonaangevend in propositie ontwikkeling: het aanbieden van hoortoestellen naast brillen en lenzen, het unieke Bril Totaal Plan, de eerste brillen webshop. Anno 2021 is Hans Anders koploper in digitalisering en omnichannel-retail. Zo houdt Hans Anders zijn disruptieve heritage met méér dan 400 winkels in Nederland en België springlevend.

Perscontacten

Gerelateerde onderwerpen