Hans Anders verrast met opvallende en modieuze eigenmerkcollectie voor vaste lage prijs

Iedereen kan nu een statement maken met een 'chunky' bril

Gorinchem, 7 juni 2021 – Hans Anders introduceert vandaag een nieuwe en opvallende eigenmerkcollectie met de naam 'Stevige Statements'. Deze limited edition collectie is verkrijgbaar in alle winkels in Nederland en België. Met de trendy en chunky brillen daagt de optiekketen iedereen uit een persoonlijk modestatement te maken. Voor Hans Anders betekent 'Stevige Statements' een aantrekkelijke en modieuze aanvulling van de eigen merk brillen. Maar belangrijker: ook trendy brillen blijven bij Hans Anders uiterst betaalbaar.

Eigenmerkcollectie ‘Stevige Statements’

De nieuwe eigenmerkcollectie bevat 8 acetaat (kunststof) monturen. Van transparant tot kleurrijk en stijlvol zwart. Stuk voor stuk uitgesproken, van topkwaliteit. Voor iedereen die graag bovenop de trend zit en zichzelf durft te laten zien.

Esther Budding, Category Manager bij Hans Anders: “Na een paar jaar veel nadruk gehad te hebben op minimalistische, ingetogen metalen monturen, zien we – zoals vaker in de mode – een duidelijke tegenreactie ontstaan: zeer uitgesproken monturen in acetaat (kunststof). Liefhebbers van trends zoals deze, verwachten dit soort monturen niet direct bij Hans Anders. Met deze topcollectie willen we ook deze brildragers ervan overtuigen, dat Hans Anders alles in huis heeft voor een perfecte look’.

HA_Kira.jpg
  • jpg

Na een paar jaar veel nadruk gehad te hebben op minimalistische, ingetogen metalen monturen zien we - zoals vaker in de mode - een duidelijke tegenreactie ontstaan: zeer uitgesproken monturen in acetaat. Esther Budding, Category Manager
Statement: een trendy montuur voor een vaste lage prijs

Hans Anders maakt met de nieuwe collectie zelf ook een statement, door de fashioncollectie héél betaalbaar aan te bieden. Ieder montuur kost slechts 49 euro. “Wij vinden dat prijs nooit een belemmering mag zijn om goed te kunnen zien én de laatste brillentrends te kunnen volgen.” zegt Rian van Koulil, Brand Director bij Hans Anders. “Daarom was onze uitdaging niet alleen om compleet te verrassen met deze fashion monturen, maar ook om te zorgen dat deze monturen voor iedereen te betalen zijn.”

Dansers en brillen hoofdrol in verrassende campagne

Hans Anders verrast niet alleen met de collectie, maar ook met de digitale campagne die gestart is in Nederland en België. Insteek van de campagne is dat het, in een wereld waarin iedereen Anders is, belangrijk is om te laten zien wie je bent en waar je voor staat. We zien brildragers die allen hun kleurrijke karakter uitdragen met hun looks. De modellen, allemaal professionele dansers, zijn geportretteerd in dynamische, beweeglijke beelden en zetten zichzelf op een speelse manier op een voetstuk. Als individu- maar zeker ook als creatief collectief. Uitgesproken, aanwezig en eigenzinnig: ze maken een stevig statement door wie ze zijn, hoe ze eruit zien én natuurlijk door de bril die ze dragen. De vaste, lage prijs is een onlosmakelijk onderdeel van het verhaal dat Hans Anders in deze campagne overbrengt.

Stevige statements

B002483.jpg
  • jpg
B001890.jpg
  • jpg
B002485.jpg
  • jpg
B002484.jpg
  • jpg
HA_Eward.jpg
  • jpg
HA_Diede.jpg
  • jpg
HA_Collectief 1.jpg
  • jpg

Over Hans Anders

Hans Anders is de één van de bekendste optische retailers en volume-marktleider in Nederland en België. De keten maakt oog- en hoorzorg van goede kwaliteit betaalbaar voor iedereen. De keten is opgericht in 1982 en is een toonaangevende, value-for-money retailer met meer dan 400 winkels in Nederland en België.

40 jaar geleden transformeerde Hans Anders de optieksector in Nederland door het radicaal anders te doen en kwaliteitsbrillen voor verbazend lage prijzen te introduceren. Het bedrijf veroorzaakte daarmee een revolutie in de brillenmarkt. Tegenwoordig biedt Hans Anders een scala aan private label en merkbrillen, hoortoestellen, contactlenzen en zonnebrillen van hoge kwaliteit en vakkundige oog- en hoorzorg; nog altijd tegen de beste prijzen in de markt.

Maar liefst één op de drie brillen in Nederland en België is gekocht bij Hans Anders. Het bedrijf was én is toonaangevend in propositie ontwikkeling: het aanbieden van hoortoestellen naast brillen en lenzen, het unieke Bril Totaal Plan, de eerste brillen webshop. Anno 2021 is Hans Anders koploper in digitalisering en omnichannel-retail. Zo houdt Hans Anders zijn disruptieve heritage met méér dan 400 winkels in Nederland en België springlevend.

Perscontacten

Gerelateerde onderwerpen