Hans Anders verhuist winkel in Ieper Nieuwe locatie voor Hans Anders

Nieuwe locatie voor Hans Anders

Gorinchem, 1 juli 2021 – Optiekketen Hans Anders opent in Ieper op zaterdag 10 juli de deuren van een nieuwe winkel. De winkelketen is voortaan slechts 65 meter verderop te vinden, aan de Boterstraat 11. Met een grotere winkel, een grotere collectie monturen en een extra oogmeetruimte, kunnen er voortaan meer klanten geholpen worden door het winkelteam.

 

Het winkelteam van Hans Anders kijkt enorm uit naar de nieuwe locatie. In de nieuwe winkel is er ruimte voor een extra oogmeetruimte en voor 350 extra brillen en zonnebrillen. Klanten vinden in deze winkel een breed en up-to-date assortiment uit de nieuwste collecties van Hans Anders en internationale topmerken als Ray-Ban, Longchamp, Tommy Hilfiger, Guess en Emporio Armani.

 

Uitbreiding ruimte én assortiment

Store manager Sylvie Callewaert: “16 jaar geleden hebben we onze winkel in Ieper op de Neermarkt geopend. Ondertussen zijn we zo gegroeid dat ons winkeltje te klein geworden is. Onze winkel is geliefd in de hele regio. Voor een nieuwe bril, maar zeker ook voor een hoortoestel. In het nieuwe pand zullen we onze klanten nog meer ruimte en een groter aanbod kunnen geven en tonen dat we nog steeds staan voor kwaliteit en service. We hopen dat mensen zich uitgenodigd voelen om eens binnen te stappen in onze prachtige winkel met veel nieuwe brillen. Wij zullen klaar staan om ze in de watten te leggen! Dat kan extra goed met onze openingsactie. Van 10 tot en met 31 juli geven we 50% korting op alle complete brillen.”

 

Nieuwe locatie

Hans Anders is erg blij met de nieuwe locatie. Barry Oosting, Country Retail Manager, vertelt waarom die keuze is gemaakt: “Zowel uit directe omgeving als vanuit Vleteren en Poperinge weet men ons al lange tijd te vinden. Als je uit je jasje groeit, is het fijn als er de mogelijkheid ontstaat voor een nieuwe locatie. Dit nieuwe pand met een oppervlakte die bijna 3 keer zo groot is, biedt dan de kans om meer klanten tegelijk van onze service te voorzien. We zijn op deze plek omgeven met mooie retailketens zoals Ici Paris XL, Hema en Kruidvat, dat maakt ons zeer content dat de winkel nu op de Boterstraat te vinden is!”

ieper5.jpg
  • jpg

Openingstijden

Hans Anders Boterstraat 11, Ieper is open op:

 

Maandag:        09.00 – 18.00

Dinsdag:          09.00 – 18.00

Woensdag:      09.00 – 18.00

Donderdag:     09.00 – 18.00

Vrijdag:           09.00 – 18.00

Zaterdag:        09.00 – 18.00

Zondag:           gesloten

 

 

Over Hans Anders

Hans Anders is de één van de bekendste optische retailers en volume-marktleider in Nederland en België. De keten maakt oog- en hoorzorg van goede kwaliteit betaalbaar voor iedereen. De keten is opgericht in 1982 en is een toonaangevende, value-for-money retailer met meer dan 400 winkels in Nederland en België.

40 jaar geleden transformeerde Hans Anders de optieksector in Nederland door het radicaal anders te doen en kwaliteitsbrillen voor verbazend lage prijzen te introduceren. Het bedrijf veroorzaakte daarmee een revolutie in de brillenmarkt. Tegenwoordig biedt Hans Anders een scala aan private label en merkbrillen, hoortoestellen, contactlenzen en zonnebrillen van hoge kwaliteit en vakkundige oog- en hoorzorg; nog altijd tegen de beste prijzen in de markt.

Maar liefst één op de drie brillen in Nederland en België is gekocht bij Hans Anders. Het bedrijf was én is toonaangevend in propositie ontwikkeling: het aanbieden van hoortoestellen naast brillen en lenzen, het unieke Bril Totaal Plan, de eerste brillen webshop. Anno 2021 is Hans Anders koploper in digitalisering en omnichannel-retail. Zo houdt Hans Anders zijn disruptieve heritage met méér dan 400 winkels in Nederland en België springlevend.

Perscontacten

Gerelateerde onderwerpen