Over Hans Anders

Leer ons wat beter kennen.

Onderscheidend in optiek en hoorzorg, toonaangevend in retail

Hans Anders Retail Group

De Hans Anders Retail Group is al enige tijd één van de snelstgroeiende concerns in optiek en hoorzorg in Europa. Het retailplatform geeft met drie retailmerken – Hans Anders, eyes + more en Direkt Optik –vorm aan de ambitie om op een maatschappelijk verantwoorde wijze marktleider te worden in het value-for-money segment in de Europese markten waarin de groep actief is.

Value-for-money

Het populaire en groeiende value-for-money marktsegment kenmerkt zich door het bereiken van de optimale combinatie van waarde en prijs. De Hans Anders Retail Groep speelt hierop in met doordacht retail-ondernemerschap; het steeds verder verhogen van waarde voor altijd de beste prijzen in de markt. De missie van de groep is dan ook om goed zien en horen toegankelijk te maken voor iedereen. De Hans Anders Retail Group is onderscheidend van concurrentie en toonaangevend in de retailmarkt. Altijd wendbaar én weerbaar groeiend, zelfs tegen de heersende retailtrends in.

De Hans Anders Retail Group is sinds januari 2017 eigendom van de Britse investeerder 3i. In 2019 werd eyes + more toegevoegd aan de groep.

Het laatste Hans Anders nieuws

Hans helpt in Gambia

Hans Anders heeft de stichting Smiling Child of Gambia geholpen met de donatie van brillen aan (ex) scholieren en onderwijzend personeel.

Hans Anders en PTTRNS.ai introduceren online briladvies met AI

Hans Anders en PTTRNS introduceren een nieuwe online toepassing in de optiekmarkt, waarbij een zelf lerend algoritme wordt ingezet om persoonlijk online briladvies.

Brillenproject Hans Anders en Dokters van de Wereld

Sinds 2015 werken Hans Anders en Dokters van de Wereld in BelgIë samen, om mensen die nood hebben aan een bril maar dit niet kunnen betalen te helpen met de juiste oogzorg en een goede br...