Hans Anders verhuist naar het Looiersplein in Dongen

Dongen, 17 februari 2021 – Hans Anders verhuist in Dongen. Op woensdag 24 februari opent de optiek- en audioketen de deuren van een gloednieuwe, grotere winkel aan het Looiersplein 38-40. De winkel aan de Tramstraat sluit per 23 februari.

 

Storemanager Suzanne van Wanrooij: “We zijn er trots op dat we deze verhuizing hebben kunnen realiseren in tijden van Corona. Onze nieuwe winkel aan het Looiersplein is prachtig geworden en ingericht volgens ons nieuwste winkelconcept. De locatie ligt lekker centraal, een paar deuren verder van onze oude winkel. Dus nog steeds vlakbij de grote parkeerplaats van de Albert Heijn. Bovendien kunnen we nog meer klanten helpen, want we hebben voortaan maar liefst 2 oogmeetruimtes. Mijn team en ik kijken er erg naar uit om al onze klanten en nieuwsgierige bezoekers onze nieuwe winkel te laten zien.”

20210224_091943.jpg
  • jpg

Dubbel zo veel monturen

De nieuwe winkel van Hans Anders heeft een oppervlakte van 128m2. Dat is flink groter dan de oude winkel en daardoor is de collectie monturen bijna verdubbeld. Er zijn meer voordelige eigen merk monturen en ook de collectie met topmerken is uitgebreid, zowel voor brillen als zonnebrillen. Naast bekende merken als Ray-Ban, Tommy Hilfiger, Lacoste en CK Jeans, zijn ook nieuwe merken toegevoegd. Zo biedt Hans Anders binnenkort ook de nieuwste collectie monturen aan van de populaire merken Levi’s en Longchamp.

 

Op 24 februari wordt de winkel feestelijk geopend met een aantrekkelijke prijsactie, 50% korting op een bril of 3 halen, 1 betalen. Om iedereen goed maar zeker ook verantwoord te kunnen helpen, roept Hans Anders op om vooraf een afspraak te maken voor een oogmeting via hansanders.nl/afspraak. De openingsactie loopt extra lang, tot en met 10 maart 2021, zodat er volop gelegenheid is om er gebruik van te maken. Met het protocol en de hygiëne maatregelen die Hans Anders volgt, kan iedereen met een gerust gevoel komen winkelen. De openingstijden van deze nieuwe winkel zijn te vinden op hansanders.nl/winkels.

20210224_091741 (1).jpg
  • jpg

 

 

===

Noot voor de redactie (niet voor publicatie):

Voor meer informatie en beeldmateriaal kunt u contact opnemen met:

 

Hans Anders

Rian van Koulil

T 0031 (183) 69 75 00

E r.van.koulil@hansanders.nl

 

Over Hans Anders

Hans Anders is ontstaan in 1982 en is een succesvolle value-for-money retailer in brillen, contactlenzen en hoortoestellen, met hoge kwaliteit voor een altijd scherpe prijs. Hans Anders, onderdeel van de Hans Ander Retailgroup, is marktleider in Nederland en heeft meer dan 400 winkels in Nederland en België. In Zweden opereert de groep onder het merk Direkt Optik, met 40 winkels. Ook de keten Eyes + More, met 170 winkels in Duitsland, Nederland, België en Oostenrijk maakt deel uit van de Hans Anders Retailgroup.

 

 

 

 

Over Hans Anders

Hans Anders is de één van de bekendste optische retailers en volume-marktleider in Nederland en België. De keten maakt oog- en hoorzorg van goede kwaliteit betaalbaar voor iedereen. De keten is opgericht in 1982 en is een toonaangevende, value-for-money retailer met meer dan 400 winkels in Nederland en België.

40 jaar geleden transformeerde Hans Anders de optieksector in Nederland door het radicaal anders te doen en kwaliteitsbrillen voor verbazend lage prijzen te introduceren. Het bedrijf veroorzaakte daarmee een revolutie in de brillenmarkt. Tegenwoordig biedt Hans Anders een scala aan private label en merkbrillen, hoortoestellen, contactlenzen en zonnebrillen van hoge kwaliteit en vakkundige oog- en hoorzorg; nog altijd tegen de beste prijzen in de markt.

Maar liefst één op de drie brillen in Nederland en België is gekocht bij Hans Anders. Het bedrijf was én is toonaangevend in propositie ontwikkeling: het aanbieden van hoortoestellen naast brillen en lenzen, het unieke Bril Totaal Plan, de eerste brillen webshop. Anno 2021 is Hans Anders koploper in digitalisering en omnichannel-retail. Zo houdt Hans Anders zijn disruptieve heritage met méér dan 400 winkels in Nederland en België springlevend.

Perscontacten

Gerelateerde onderwerpen