Hans Anders opent 55e audio verkooppunt in België

Hasselt, 9 april 2021 – Op maandag 12 april breidt Hans Anders in Bree en Diepenbeek het assortiment uit met hooroplossingen. In beide winkels start een gediplomeerd audiologe. Met deze uitbreiding groeit de succesvolle keten - die in 2020 de award heeft gewonnen voor Beste Winkelketen in de categorie Audiciens - door naar 55 winkels in België.

10 jaar hoortoestellen

"Tien jaar geleden openden we ons eerste servicepunt voor hoortoestellen”, vertelt Barry Oosting, Country Retail Manager. “Door de jaren heen zijn we flink gegroeid; we hebben nu al 55 winkels in België waar we naast brillen en lenzen ook hooroplossingen aanbieden. Inmiddels beginnen mensen ook echt in te zien, dat hoortoestellen ook betaalbaar kunnen zijn zonder in te boeten op kwaliteit of de deskundigheid van de audioloog. Dat was en is onze missie. De prijs die we eind 2020 hebben ontvangen voor de Beste Winkelketen van België in de categorie Audiciens is daarvoor het ultieme bewijs. Ik ben erg blij dat we nu ook in Bree en Diepenbeek daad bij woord kunnen gaan voegen".

De award die we hebben ontvangen voor beste winkelketen in de categorie audiciens, is het bewijs dat mensen beginnen in te zien dat hoortoestellen van hoge kwaliteit ook betaalbaar kunnen zijn. Barry Oosting, Country Retail Manager

In Diepenbeek start gediplomeerd en ervaren audiologe Karolien Froyen.  ”Hans Anders is een heel toegankelijke winkelketen, mensen lopen gemakkelijk bij ons binnen. Dat zorgt ervoor dat ik veel hoor en zie en dat ik al mijn klanten met uiteenlopende vragen kan helpen. Van een vrijblijvende hoortest om inzicht te geven in de status van het gehoor, tot het oplossen van complexe gehoorproblemen en de begeleiding van klanten die voor het eerst een hoortoestel dragen." Karolien vertelt dat veel mensen nog niet weten dat haar service verder gaat dan hoortoestellen alleen: "We bieden bijvoorbeeld ook oordoppen op maat aan; bijvoorbeeld voor op het werk, bij concerten, motorrijden, om te zwemmen of rustig te kunnen slapen."

Een verantwoorde afspraak

Een afspraak maken voor een hoortest of advies bij Hans Anders kan gemakkelijk via hansanders.be of telefonisch via 078-487700 (lokaal tarief). Hans Anders werkt op dit moment met strikte richtlijnen -opgesteld volgens FOD Volksgezondheid, Comeos en Gees- om het winkelbezoek zo rustig en veilig mogelijk te laten verlopen. Zo zijn in de winkel een maximaal aantal klanten tegelijk toegestaan, wordt afstand gehouden, beschermende middelen gedragen en worden er hoge eisen gesteld aan hygiëne en desinfectie.

Over Hans Anders

Hans Anders is de één van de bekendste optische retailers en volume-marktleider in Nederland en België. De keten maakt oog- en hoorzorg van goede kwaliteit betaalbaar voor iedereen. De keten is opgericht in 1982 en is een toonaangevende, value-for-money retailer met meer dan 400 winkels in Nederland en België.

40 jaar geleden transformeerde Hans Anders de optieksector in Nederland door het radicaal anders te doen en kwaliteitsbrillen voor verbazend lage prijzen te introduceren. Het bedrijf veroorzaakte daarmee een revolutie in de brillenmarkt. Tegenwoordig biedt Hans Anders een scala aan private label en merkbrillen, hoortoestellen, contactlenzen en zonnebrillen van hoge kwaliteit en vakkundige oog- en hoorzorg; nog altijd tegen de beste prijzen in de markt.

Maar liefst één op de drie brillen in Nederland en België is gekocht bij Hans Anders. Het bedrijf was én is toonaangevend in propositie ontwikkeling: het aanbieden van hoortoestellen naast brillen en lenzen, het unieke Bril Totaal Plan, de eerste brillen webshop. Anno 2021 is Hans Anders koploper in digitalisering en omnichannel-retail. Zo houdt Hans Anders zijn disruptieve heritage met méér dan 400 winkels in Nederland en België springlevend.

Perscontacten

Gerelateerde onderwerpen